0753-647.813

Ceea ce reprezintă compania care fabrică produsele Liliputi:

Am preferat de la bun început drumurile nestrăbătute

Motivația noastră în inființarea firmei Liliputi a fost să găsim și să oferim soluții părinților cu copii mici, cu ajutorul cărora aceștia pot asigura atât copiilor cât și lor înșiși, siguranță, întărirea afecțiunii, și susținerea sănătății fizico-psihice în orice situație. De-a lungul anilor, prin prisma cererii ascendente simțim tot mai mult că concepțiile și metodele noastre referitoare la copil, creșterea copilului și afacere se întâlnesc cu nevoile familiilor moderne, care vor să iasă din mediul alert, nepersonal din anumite puncte de vedere și tind spre formarea și menținerea unor relații armonioase de familie.

Calitate din inima UE

Produsele noastre provin unul câte unul din manufactura noastră proprie mică, din Szombathely, UE. Marsupiile, gecile, gențile, pantofii și accesoriile sunt fabricate pe baza unor proiecte proprii, respectiv cu implicarea unor designeri maghiari talentați, cu utilizarea unor materii prime de calitate, cu tendința spre perfecțiune din toate punctele de vedere, pe cât posibil, lucrate manual. Acest lucru oferă garanția că putem asigura calitatea dorită de noi și de clienții noștri.

Cum menținem totuși prețurile competiționale?

Produsele noastre sunt vândute în mare parte direct consumatorilor, respectiv câte unui partener distribuitor din fiecare oraș. Astfel, evităm cheltuielile în plus acumulate prin lanțul tradițional de oferte (producător-distribuitor-retailer-consumator) și astfel suntem capabili să oferim cumpărătorilor noștri un preț asemănător sau mai mic concurenților asiatici, fabricanți în condiții de serie mare.

În loc de marketing tradițional

Asemănător modului de fabricare și vânzare a produselor noastre, în privința promovării acestora urmărim, de asemenea,  metodele mai blânde, cu o derulare mai lentă, însă construite pe contactul personal. Cumpărătorii noștri recomandă unul altuia produsele Liliputi, numele nostru se răspândește oral. Astfel resursele noastre se concentrează la menținerea calității și dezvoltarea continuă a produselor în locul unor campanii costisitoare de marketing.

...și pentru că nu veniturile sunt prioritare,

ci cazul pe care-l susținem. Ne-am dedicat complet cazului purtării copiilor. Copilul care crește în apropierea corpului părintesc, ce îi oferă siguranță, se va autocontempla, își va observa semenii, mediul material și natural într-un mod ce susține sănătatea fizico-psihică, și va avea un efect puternic asupra concepției despre lume, îl va ajuta în dezvoltarea personalității sale. Credem că prin intermediul produselor noastre contribuim la creșterea unei generații mai armonioase, mai deschise la relațiile umane, la iubirea și respectarea vieții.
Referitor la membrii familiei Liliputi, considerăm indispensabil în munca noastră scopurile comune, un sistem de valori asemănător, bucuria și lucrul în echipă.

Dacă cumperi de la noi

ajuți întreprinderea noastră familială să ofere de lucru femeilor din regiune. Ne motivezi la o dezvoltare continuă atât a produselor cât și a obiectivelor noastre. Susții cazul purtării și creșterii afective în speranța unei lumi mai viabile, mai sănătoase din toate punctele de vedere. Îți mulțumim pentru încredere!