0753-647.813

Garanția produselor

Introducere

Garanția este certitudinea conformității unui produs și se aplică oricărui produs cumpărat de pe site-ul www.liliputi.ro
La achiziția produsului vă rugăm să vă asigurați că ați primit:

• Documente fiscale

Garanția de conformitate asigură răspunderea vânzătorului, pentru situațiile în care, la livrare, produsele nu corespund specificațiilor tehnice, documentelor ce însoțesc produsul, destinației/scopului solicitat sau pentru care se utilizează în mod normal.
Pentru a beneficia de garanție vă rugăm să păstrați factura emisă către Dvs.

Condiții de garanție

În conformitate cu prevederile art. 2 pct. a din Legea nr. 449/2003 și a art. 2 pct. 2 din Ordonanța nr. 21/1992, garanția se acordă numai consumatorilor persoane fizice sau grupurilor de persoane fizice, care achiziționează/dobândesc și/sau utilizează produse în afara activității lor profesionale sau comerciale.

În cazul solicitării schimbării produsului, sunteți obligat să prezentați factura originală. Produsul reclamat va conține toate elementele necesare identificării.

Produsele Liliputi au o garanție de 6 luni la manoperă și materiale pentru marsupiile de toate tipuri, accesoriile port-bebe, geacă pentru mămici, și o garanție de 30 de zile pentru pantofi, sandale, cizme cu talpă moale și cizme la purtat. (Vă rugăm să ne semnalaţi orice defect la numărul de telefon 0753-647-813, sau la adresa de email: info@liliputi.ro)
Garanția include: cusaturi, sisteme de prindere (catarame, inele, curele), defecte de țesătură a materialului.
Garanția nu acoperă utilizarea incorectă a produselor. 
Garanția nu include: nerespectarea instrucțiunilor de îngrijire recomandate, rupturi, țesături uzate, daune cauzate de produse sau mașini de spălare, curățare incorectă, etc.

Pierderea garanției

Dreptul la garanție se pierde din următoarele motive:

• Neprezentarea facturii originale
• Nerespectarea de către cumpărător a condițiilor de transport, utilizare.
• Prezentarea produsului murdar sau incomplet.
• Produsul a fost modificat.
• Defecte cauzate de supraîncărcare.

Zgârieturile și petele de murdărie constituie deteriorări normale și nu reprezintă motive pentru reclamație.

Din cauza expunerii îndelungate la soare materialul se poate decolora, iar aceasta nu reprezintă motiv pentru reclamație.