Purtarea bebelușului

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Cu ce să port?

În primul rând depinde de Tine...
Ce tip de marsupiu bebe ți se potrivește cel mai bine depinde mai ales de personalitatea Ta. Mulți se jură pentru marsupiul SSC.

Desigur contează și vârsta bebelușului...
Pentru bebelușii nou-născuți mijlocul de purtare cel mai comod este în mod evident Lili-tai (wrap-tai) poate fi folosit de la naștere printr-o tehnică specială de legare, însă nu poate fi considerat ideal pentru primele luni nici pe departe. Nu îmbrățișează atât de strâns bebelușul la fel ca wrap-ul, astfel în lipsa exersării corespunzătoare este mai mare riscul unei tehnici de legare necorespunzătoare. Noi îl recomandăm de la vârsta de 3-4 luni, de la această vârstă este confortabil și sigur atât purtătorului cât și celui purtat. Nu are o limită maximă de vârstă și greutate, practic port-bebe-ul de tip Mei-Tai va fi un port confortabil și purtătorului, până când copilașul necesită acest lucru.
Dintre marsupiile cu cataramă (SSC) noi recomandăm modelele prevăzute cu suport pentru nou-născuți, de la vârsta de câteva săptămâni cu purtare în față, respectiv cu purtare pe spate de la vârsta de 6 luni – când bebelușul poate să stea sigur în poziția de șezut (în cazul versiunilor fără suport  acestea pot fi utilizate în față de la vârsta de 3 luni). În acest marsupiu, cel purtat practic stă în poziție de șezut datorită proiectării speciale. De la bun început este confortabilă purtarea în față, însă cel care consideră simpatic îl poate utiliza și pentru purtare pe șolduri. Cu creșterea în greutate a copilașului se recomandă purtarea lui pe spate, însă ideea în sine unde este purtat, este mai mult o decizie individuală decât o prevedere. Utilizarea lui nu are limită de greutate impusă, datorită benzilor reglabile este vorba de un mijloc de purtare utilizabil timp de mulți ani.

Suport clienti Luni - Vineri: 09:00 - 15:00

0753-647.813 info@liliputi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!